Kapoenen

De kapoenentak van Don-Bosco staat al jaar en dag garant voor plezier en ontspanning op zondagnamiddag. De leiding van de kapoenen, velen zelf ooit gestart bij Don Bosco als allerkleinsten, geven hun kleine snuiters elke zondag weer de perfecte afsluiter van de voorbije week. De vergaderingen die week op week ineengebokst worden door de leiding vormen een perfect alternatief voor de soms saaie zondagnamiddagen die een kind van 6 of 7 doorbrengt achter tv of computer.

Een vergadering bij de kapoenen van Don Bosco is als een "corn-flakes-ontbijt" op maandagmorgen: het geeft de kinderen de nodige kracht om weer een hele week het krijt op de schoolborden te kunnen verwerken. De zondagnamiddagvergaderingen waarop draken worden verslagen, elfjes worden ontdekt en kabouters worden geholpen, de twee weekends en het kamp op het einde van het jaar zullen herinneringen blijven voor je kinderen tot ze misschien zelf ooit in leiding staan bij onze groep.

Kortom, Don Bosco doet er alles aan om je kapoen onvergetelijke momenten te bezorgen en net dat tikkeltje meer uit een normale zondag te halen. In enkele woorden: gezonde energie voor de vergadering, plezier tijdens de vergadering en tevredenheid na de vergadering!!

Voor wie:

Jongens die 6 jaar worden vóór 1 januari van het lopende scoutsjaar of wie in het 1ste of 2de leerjaar zit

Wanneer:

Zondagnamiddag 14u30 - 17u30

Kapoenenleiding

Wil je iedereen tegelijk bereiken, mail dan naar kapoenen@dobo.be


Foto

Ferre Baeyens

GSM
0470 50 15 80
Bouwjaar
2001

Foto

Stefanie Vereecken

GSM
0479 20 66 09
Bouwjaar
2001

Foto

Lucas "MJ" Vangermeersch

GSM
0473 31 90 89
Bouwjaar
2002